Advies nodig?Bel 088 - 480 11 22

9.3

Goed

reacties
Mijn winkelwagen
Thema vlaggen

Thema vlaggen

Bij thema vlaggen is te denken aan speciale vlaggen voor een sinterklaasintocht of een paasoptocht. Maar ook als je een speciale gelegenheid hebt en daar een speciale thema vlag voor zoekt. Bij de webshop van Faber Vlaggen ben je aan het juiste adres. Met een Faber vlag kies je voor kwaliteit, kleur en sfeer. Naast thema vlaggen bestel je ook binnenbanieren en vlaggenlijnen eenvoudig online.

Online thema vlaggen bestellen

Bij een Faber Vlaggen themavlag wordt veel zorg besteed aan de afwerking van de vlaggen. Bovendien kan je aangeven welke afwerking de voorkeur heeft en heb je ook nog eens de keuze uit verschillende afmetingen en doeksoorten. Wij adviseren je graag over de aanschaf van jouw thema vlag. Neem voor meer informatie contact op met een van onze verkoopmedewerkers.

Staat het gewenste ontwerp of thema er niet tussen en heb je wel het artwork? Kijk dan bij 'eigen vlag maken' en bestel in 3 stappen je unieke ontwerp!

  • Persoonlijk advies

  • Eigen zeefdruk & print-fabrieken

  • Voorraad van alle landenvlaggen

Niet zomaar een vlag...

Als je er over nadenkt, is een vlag een bijzonder gebruiksvoorwerp. We hijsen een vlag als we iets vieren. Als we de aandacht willen vestigen op iets waar we trots op zijn. We zwaaien met een vlag als we pal voor onze mening staan, als we willen laten zien dat we ergens bij horen. Op een belangrijk moment, bij een beweging, bij een statement. 

Mensen hijsen een vlag op feestdagen. Op een verjaardag, een examenfeest, een huwelijk, bij een belangrijke wedstrijd. Stuk voor stuk momenten om te vieren. Een gebeurtenis die je met zo veel mogelijk mensen wilt delen. Met een vlag vieren mensen de mooie dagen van het leven. 

Ook in de zakelijke wereld staat een vlag voor emotie. Ondernemers hijsen een vlag bij hun kantoor, op het bedrijfsterrein, bij een nieuw project. Bij hun restaurant, in een haven, aan het stand. Om te laten zien dat ze er zijn. Om te vertellen wie ze zijn. Om het publiek uit te nodigen. Kom kijken. Met een vlag vestig je de aandacht op je bedrijf. 

Een vlag is dus een bijzonder product dat staat voor aandacht, trots en emotie.  Als je een vlag koopt, dan spreekt het bijna voor zich dat die ook mooi moet zijn. Wie trots is op z’n bedrijf en dat met een vlag wil laten zien, kiest het liefst voor kwaliteit.  Maar dan moet je wel weten wie die kwaliteit levert.  

Kwaliteit van Faber Vlaggen is: een vlag met heldere kleuren, goed afgewerkt en gemaakt van een mooie stof. Licht maar stevig en stormsterk, met aandacht en vakmanschap gemaakt. Je koopt niet iedere dag een vlag. Maar áls je er een koopt, wil je er een die mooi is én mooi blijft. Een vlag om trots op te zijn. Niet zomaar een vlag. Maar een Faber vlag.

Maar een Fabervlag!