Advies nodig?Bel 088 - 480 11 22

9.3

Goed

reacties
Mijn winkelwagen
Vlag Spanje

Vlag Spanje

De vlag van Spanje heeft twee hoofdkleuren, rood en geel, en heeft geen symbolische betekenis. In het jaar 1785 zijn deze kleuren door koning Karel III gekozen omdat ze het meest opvielen tussen alle andere Europese staten die veelal de kleur wit hanteerden. Kenmerkend van de huidige Spaanse vlag is het schild wat in de vlag is verwerkt. Het schild toont vijf wapens van gebieden die onder gezag van het Spaanse Koninkrijk staan. In de kern van het symbool vind je het wapen het Huis Bourbon (de regerende dynastie). Opvallend is dat het schild tussen de ‘Zuilen van Hercules’ is geplaatst met aan de bovenkant de gouden Spaanse kroon.

Vlag Spanje bestellen

Wil je graag een vlag van Spanje voor thuis aan de muur dan kun je deze heel eenvoudig bestellen. De vlag wordt bedrukt op stevig scheepsvlaggendoek (165 grams Titan Spunpolyester) en is verkrijgbaar in verschillende formaten. Standaard is de vlag voorzien van lus en koord, óf kunstof deense haken, zodat je de vlag makkelijk aan de vlaggenstok kan bevestigen.

 • Vlag Spanje

  Spaanse vlag (Spanje)


  • Vervaardigd op stevig Titan Spunpolyester scheepsvlaggendoek (165gr./m²)
  • Windsterke afwerking en duurzaam kleurecht
  • De officiële vlag van Spanje

  Vanaf Excl. BTW: € 3,65 Incl. BTW: € 4,42
 • Vlag Spanje Koopvaardij

  Vlag Spanje Koopvaardij


  Vanaf Excl. BTW: € 5,20 Incl. BTW: € 6,29
 • Persoonlijk advies

 • Eigen zeefdruk & print-fabrieken

 • Voorraad van alle landenvlaggen

Niet zomaar een vlag...

Als je er over nadenkt, is een vlag een bijzonder gebruiksvoorwerp. We hijsen een vlag als we iets vieren. Als we de aandacht willen vestigen op iets waar we trots op zijn. We zwaaien met een vlag als we pal voor onze mening staan, als we willen laten zien dat we ergens bij horen. Op een belangrijk moment, bij een beweging, bij een statement. 

Mensen hijsen een vlag op feestdagen. Op een verjaardag, een examenfeest, een huwelijk, bij een belangrijke wedstrijd. Stuk voor stuk momenten om te vieren. Een gebeurtenis die je met zo veel mogelijk mensen wilt delen. Met een vlag vieren mensen de mooie dagen van het leven. 

Ook in de zakelijke wereld staat een vlag voor emotie. Ondernemers hijsen een vlag bij hun kantoor, op het bedrijfsterrein, bij een nieuw project. Bij hun restaurant, in een haven, aan het stand. Om te laten zien dat ze er zijn. Om te vertellen wie ze zijn. Om het publiek uit te nodigen. Kom kijken. Met een vlag vestig je de aandacht op je bedrijf. 

Een vlag is dus een bijzonder product dat staat voor aandacht, trots en emotie.  Als je een vlag koopt, dan spreekt het bijna voor zich dat die ook mooi moet zijn. Wie trots is op z’n bedrijf en dat met een vlag wil laten zien, kiest het liefst voor kwaliteit.  Maar dan moet je wel weten wie die kwaliteit levert.  

Kwaliteit van Faber Vlaggen is: een vlag met heldere kleuren, goed afgewerkt en gemaakt van een mooie stof. Licht maar stevig en stormsterk, met aandacht en vakmanschap gemaakt. Je koopt niet iedere dag een vlag. Maar áls je er een koopt, wil je er een die mooi is én mooi blijft. Een vlag om trots op te zijn. Niet zomaar een vlag. Maar een Faber vlag.

Maar een Fabervlag!