Advies nodig?Bel 088 - 480 11 22

9.3

Goed

reacties
Mijn winkelwagen
Vlag Italië

Vlag Italië

De vlag van Italië, ook wel de 'Tricolore' genoemd door zijn driekleur, heeft zijn huidige kleurstelling pas officieel sinds maart 2003. Hiermee wordt bedoeld dat de kleurwaardes pas toen zijn vastgelegd. De eerste vlag met groen, wit en rood werd in 1796 voor het eerst gebruikt door de Cispadaanse Republiek. Van oorsprong zijn dit de traditionele Milanese kleuren, echter is er nooit een verband tussen de Italiaanse vlag en het wapen van Milaan. Opmerkelijk feit is dat aan de kleuren geen officieel erkende symboliek is toegekend.

Vlag Italië bestellen

Leuk voor aan de muur, of wellicht om mee te nemen naar het stadion, de vlag van Italië vlag is eenvoudig te bestellen bij Fabervlaggen. De vlag wordt gedrukt op 165 grams Titan Spunpolyester, ook wel stevig scheepsvlaggendoek genoemd en is in meerdere formaten leverbaar.

 • Vlag Italie

  Vlag Italie


  • Vervaardigd op stevig Titan Spunpolyester scheepsvlaggendoek (165gr./m²)
  • Windsterke afwerking en duurzaam kleurecht
  • De officiële vlag van Italië

  Vanaf Excl. BTW: € 3,65 Incl. BTW: € 4,42
 • 280

  Tafelvlag Italie 10x15 cm


  ( exclusief tafelstandaard )

  Excl. BTW: € 3,65 Incl. BTW: € 4,42
 • Persoonlijk advies

 • Eigen zeefdruk & print-fabrieken

 • Voorraad van alle landenvlaggen

Niet zomaar een vlag...

Als je er over nadenkt, is een vlag een bijzonder gebruiksvoorwerp. We hijsen een vlag als we iets vieren. Als we de aandacht willen vestigen op iets waar we trots op zijn. We zwaaien met een vlag als we pal voor onze mening staan, als we willen laten zien dat we ergens bij horen. Op een belangrijk moment, bij een beweging, bij een statement. 

Mensen hijsen een vlag op feestdagen. Op een verjaardag, een examenfeest, een huwelijk, bij een belangrijke wedstrijd. Stuk voor stuk momenten om te vieren. Een gebeurtenis die je met zo veel mogelijk mensen wilt delen. Met een vlag vieren mensen de mooie dagen van het leven. 

Ook in de zakelijke wereld staat een vlag voor emotie. Ondernemers hijsen een vlag bij hun kantoor, op het bedrijfsterrein, bij een nieuw project. Bij hun restaurant, in een haven, aan het stand. Om te laten zien dat ze er zijn. Om te vertellen wie ze zijn. Om het publiek uit te nodigen. Kom kijken. Met een vlag vestig je de aandacht op je bedrijf. 

Een vlag is dus een bijzonder product dat staat voor aandacht, trots en emotie.  Als je een vlag koopt, dan spreekt het bijna voor zich dat die ook mooi moet zijn. Wie trots is op z’n bedrijf en dat met een vlag wil laten zien, kiest het liefst voor kwaliteit.  Maar dan moet je wel weten wie die kwaliteit levert.  

Kwaliteit van Faber Vlaggen is: een vlag met heldere kleuren, goed afgewerkt en gemaakt van een mooie stof. Licht maar stevig en stormsterk, met aandacht en vakmanschap gemaakt. Je koopt niet iedere dag een vlag. Maar áls je er een koopt, wil je er een die mooi is én mooi blijft. Een vlag om trots op te zijn. Niet zomaar een vlag. Maar een Faber vlag.

Maar een Fabervlag!