Advies nodig?Bel 088 - 480 11 22

9.3

Goed

reacties
Mijn winkelwagen
Vlag Groot-Brittannië

Vlag Groot-Brittannië

De vlag van Groot-Brittannië, ofwel de Britse vlag, beter bekend als de ‘Union Flag’, is een mix van de vlaggen van Engeland, Schotland en Ierland. Het huidige ontwerp vindt zijn oorsprong in 1801, dit is tijdens de periode dat de kronen van Groot-Brittannië en Ierland herenigd werden. Van oudsher werd de ‘Union Flag’ geassocieerd met het Britse koningshuis, wat in feite niet goed was omdat de vlag pas sinds 1908 als officiele nationale vlag moet worden gezien.

De Britse vlag bestellen

De vlag van Groot-Brittannië wordt gedrukt op het stevige 165 grams Titan Spunpolyester, ook wel scheepsvlaggendoek genoemd, en is te bestellen in verschillende formaten. Dankzij de windsterke afwerking kan je deze kenmerkende in weer en wind buiten hangen. Bestel de vlag van Groot-Brittannië voordelig bij Fabervlaggen en wie weet hangt deze mooie vlag binnenkort bij jou aan de muur.

 • Vlag Groot-Brittannie

  Vlag Groot-Brittannië


  • Vervaardigd op stevig Titan Spunpolyester scheepsvlaggendoek (165gr./m²)
  • Windsterke afwerking en duurzaam kleurecht
  • De officiële vlag van Groot-Brittanië

  Vanaf Excl. BTW: € 3,65 Incl. BTW: € 4,42
 • 247

  Tafelvlag Groot-Brittanie 10x15 cm


  ( exclusief tafelstandaard )

  Excl. BTW: € 3,65 Incl. BTW: € 4,42
 • Persoonlijk advies

 • Eigen zeefdruk & print-fabrieken

 • Voorraad van alle landenvlaggen

Niet zomaar een vlag...

Als je er over nadenkt, is een vlag een bijzonder gebruiksvoorwerp. We hijsen een vlag als we iets vieren. Als we de aandacht willen vestigen op iets waar we trots op zijn. We zwaaien met een vlag als we pal voor onze mening staan, als we willen laten zien dat we ergens bij horen. Op een belangrijk moment, bij een beweging, bij een statement. 

Mensen hijsen een vlag op feestdagen. Op een verjaardag, een examenfeest, een huwelijk, bij een belangrijke wedstrijd. Stuk voor stuk momenten om te vieren. Een gebeurtenis die je met zo veel mogelijk mensen wilt delen. Met een vlag vieren mensen de mooie dagen van het leven. 

Ook in de zakelijke wereld staat een vlag voor emotie. Ondernemers hijsen een vlag bij hun kantoor, op het bedrijfsterrein, bij een nieuw project. Bij hun restaurant, in een haven, aan het stand. Om te laten zien dat ze er zijn. Om te vertellen wie ze zijn. Om het publiek uit te nodigen. Kom kijken. Met een vlag vestig je de aandacht op je bedrijf. 

Een vlag is dus een bijzonder product dat staat voor aandacht, trots en emotie.  Als je een vlag koopt, dan spreekt het bijna voor zich dat die ook mooi moet zijn. Wie trots is op z’n bedrijf en dat met een vlag wil laten zien, kiest het liefst voor kwaliteit.  Maar dan moet je wel weten wie die kwaliteit levert.  

Kwaliteit van Faber Vlaggen is: een vlag met heldere kleuren, goed afgewerkt en gemaakt van een mooie stof. Licht maar stevig en stormsterk, met aandacht en vakmanschap gemaakt. Je koopt niet iedere dag een vlag. Maar áls je er een koopt, wil je er een die mooi is én mooi blijft. Een vlag om trots op te zijn. Niet zomaar een vlag. Maar een Faber vlag.

Maar een Fabervlag!