Advies nodig?Bel 088 - 480 11 22
Mijn winkelwagen
Vlag Griekenland

Vlag Griekenland

De vlag van Griekenland, ook wel de 'blauw-witte' genoemd, heeft zijn huidige vorm sinds 1978. Waar het oorspronkelijke ontwerp vandaan komt is niet geheel duidelijk. Zo gaan er twee verhalen de ronde waar de blauwe en witte strepen vandaan komen. Zo wordt er verteld dat het de lettergrepen zijn uit de Griekse zin 'Ελευθερία ή Θάνατος' wat 'vrijheid of de dood' betekent. Een ander verhaal geeft aan dat de strepen staan voor de negen Muzen (in de Griekse mythologie de godinnen van kunst en wetenschap). De kleuren wit en blauw duiden op de zee, wolken en golven. Opmerkelijk is dat de Griekse vlag geen vaste kleurstelling heeft waardoor die in verschillende kleuren blauw te zien is.

Vlag Griekenland online bestellen

Verkrijgbaar in diverse formaten en binnen no-time geleverd. De griekse vlaggen worden gedrukt op 165 grams Titan Spunpolyester en worden hoogwaardig afgewerkt. Wacht niet langer en bestel je Griekse vlag bij Fabervlaggen!

 • Vlag Griekenland

  Vlag Griekenland


  • Vervaardigd op stevig Titan Spunpolyester scheepsvlaggendoek (165gr./m²)
  • Windsterke afwerking en duurzaam kleurecht
  • De officiële vlag van Griekenland

  Vanaf Excl. BTW: € 3,65 Incl. BTW: € 4,42
 • 262

  Tafelvlag Griekenland 10x15 cm


  ( exclusief tafelstandaard )

  Excl. BTW: € 3,65 Incl. BTW: € 4,42
 • Persoonlijk advies

 • Eigen zeefdruk & print-fabrieken

 • Voorraad van alle landenvlaggen

Niet zomaar een vlag...

Als je er over nadenkt, is een vlag een bijzonder gebruiksvoorwerp. We hijsen een vlag als we iets vieren. Als we de aandacht willen vestigen op iets waar we trots op zijn. We zwaaien met een vlag als we pal voor onze mening staan, als we willen laten zien dat we ergens bij horen. Op een belangrijk moment, bij een beweging, bij een statement. 

Mensen hijsen een vlag op feestdagen. Op een verjaardag, een examenfeest, een huwelijk, bij een belangrijke wedstrijd. Stuk voor stuk momenten om te vieren. Een gebeurtenis die je met zo veel mogelijk mensen wilt delen. Met een vlag vieren mensen de mooie dagen van het leven. 

Ook in de zakelijke wereld staat een vlag voor emotie. Ondernemers hijsen een vlag bij hun kantoor, op het bedrijfsterrein, bij een nieuw project. Bij hun restaurant, in een haven, aan het stand. Om te laten zien dat ze er zijn. Om te vertellen wie ze zijn. Om het publiek uit te nodigen. Kom kijken. Met een vlag vestig je de aandacht op je bedrijf. 

Een vlag is dus een bijzonder product dat staat voor aandacht, trots en emotie.  Als je een vlag koopt, dan spreekt het bijna voor zich dat die ook mooi moet zijn. Wie trots is op z’n bedrijf en dat met een vlag wil laten zien, kiest het liefst voor kwaliteit.  Maar dan moet je wel weten wie die kwaliteit levert.  

Kwaliteit van Faber Vlaggen is: een vlag met heldere kleuren, goed afgewerkt en gemaakt van een mooie stof. Licht maar stevig en stormsterk, met aandacht en vakmanschap gemaakt. Je koopt niet iedere dag een vlag. Maar áls je er een koopt, wil je er een die mooi is én mooi blijft. Een vlag om trots op te zijn. Niet zomaar een vlag. Maar een Faber vlag.

Maar een Fabervlag!