Advies nodig?Bel 088 - 480 11 22

9.3

Goed

reacties
Mijn winkelwagen
Vlag Frankrijk

Vlag Frankrijk

De vlag van Frankrijk, beter bekend als ‘le tricolore’, ‘drapeau Français’ of ‘drapeau tricolore’, is de oudste vlag ter wereld met drie verticale kleuren. De voorganger van de Franse vlag was een spiegelbeeld van het huidige model en werd voor het eerst gezien tijdens de Franse revolutie. De kleur rood en blauw waren kenmerkend voor het wapen van Parijs, en de kleur wit was van de koning. De huidige vlag werd ingevoerd tijdens de Eerste Repububliek op 15 februari 1794. In de periode na de val van Napoleon werd de Franse vlag vervangen door een witte vlag voorzien van gouden lelies. Deze is weer vervangen door ‘le tricolore’ nadat koning Lodewijk Filips de macht heeft genomen.

Vlag Frankrijk online bestellen

De Franse vlag is natuurlijk leuk voor aan de muur en een absolute must voor iedere Fransoos. De vlaggen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en worden standaard afgewerkt met lus en koord óf kunstof haken (afhankelijk van het formaat). Wacht niet langer en bestel je Franse vlag bij Fabervlaggen!

 • Vlag Frankrijk

  Franse vlag (Frankrijk)


  • Vervaardigd op stevig Titan Spunpolyester scheepsvlaggendoek (165gr./m²)
  • Windsterke afwerking en duurzaam kleurecht
  • De officiële vlag van Frankrijk

  Vanaf Excl. BTW: € 3,65 Incl. BTW: € 4,42
 • 255

  Tafelvlag Frankrijk 10x15 cm


  ( exclusief tafelstandaard )

  Excl. BTW: € 3,65 Incl. BTW: € 4,42
 • Persoonlijk advies

 • Eigen zeefdruk & print-fabrieken

 • Voorraad van alle landenvlaggen

Niet zomaar een vlag...

Als je er over nadenkt, is een vlag een bijzonder gebruiksvoorwerp. We hijsen een vlag als we iets vieren. Als we de aandacht willen vestigen op iets waar we trots op zijn. We zwaaien met een vlag als we pal voor onze mening staan, als we willen laten zien dat we ergens bij horen. Op een belangrijk moment, bij een beweging, bij een statement. 

Mensen hijsen een vlag op feestdagen. Op een verjaardag, een examenfeest, een huwelijk, bij een belangrijke wedstrijd. Stuk voor stuk momenten om te vieren. Een gebeurtenis die je met zo veel mogelijk mensen wilt delen. Met een vlag vieren mensen de mooie dagen van het leven. 

Ook in de zakelijke wereld staat een vlag voor emotie. Ondernemers hijsen een vlag bij hun kantoor, op het bedrijfsterrein, bij een nieuw project. Bij hun restaurant, in een haven, aan het stand. Om te laten zien dat ze er zijn. Om te vertellen wie ze zijn. Om het publiek uit te nodigen. Kom kijken. Met een vlag vestig je de aandacht op je bedrijf. 

Een vlag is dus een bijzonder product dat staat voor aandacht, trots en emotie.  Als je een vlag koopt, dan spreekt het bijna voor zich dat die ook mooi moet zijn. Wie trots is op z’n bedrijf en dat met een vlag wil laten zien, kiest het liefst voor kwaliteit.  Maar dan moet je wel weten wie die kwaliteit levert.  

Kwaliteit van Faber Vlaggen is: een vlag met heldere kleuren, goed afgewerkt en gemaakt van een mooie stof. Licht maar stevig en stormsterk, met aandacht en vakmanschap gemaakt. Je koopt niet iedere dag een vlag. Maar áls je er een koopt, wil je er een die mooi is én mooi blijft. Een vlag om trots op te zijn. Niet zomaar een vlag. Maar een Faber vlag.

Maar een Fabervlag!