Advies nodig?Bel 088 - 480 11 22

9.3

Goed

reacties
Mijn winkelwagen
Vlag Engeland

Vlag Engeland

De vlag van Engeland, ook wel ‘St. George’s Cross’ genoemd, dateert uit de middeleeuwen en bestaat uit een Sint-Joris kruis. Dit kruis dankt zijn naam aan de legende van Sint-Joris (Saint George) waarvan wordt gezegd dat hij een draak doodde en beschermheilige van Engeland is geworden. Het kruis is een van de oudste symbolen van Engeland en werd vroeger gebruikt tijdens kruistochten. De Engelse vlag heeft geen officiële status meer en wordt over het algemeen gebruikt tijdens internationale sportevenementen.

Vlag Engeland bestellen

De vlag van Engeland is immens populair onder de Engelse gemeenschap en wordt door supporters graag meegenomen tijdens voetbalwedstrijden in de Premier League of de grotere eindrondes. De vlag wordt gedrukt op stevig scheepsvlaggendoek (165 grams Titan Spunpolyester) en is te bestellen in verschillende formaten. Standaard wordt de vlag afgewerkt met lus en koord,óf kunstof deense haken, zodat deze gemakkelijk te bevestigen is aan de vlaggenmast. Wil je binnenkort ook een Engelse vlag aan de muur? Bestel hem dan snel bij Fabervlaggen en je hebt hem binnen no-time in huis.

 • Vlag St. George's Cross

  Engelse vlag (Vlag St. George's Cross)


  • Vervaardigd op stevig Titan Spunpolyester scheepsvlaggendoek (165gr./m²)
  • Windsterke afwerking en duurzaam kleurecht
  • De officiële vlag van Engeland

  Vanaf Excl. BTW: € 3,65 Incl. BTW: € 4,42
 • Persoonlijk advies

 • Eigen zeefdruk & print-fabrieken

 • Voorraad van alle landenvlaggen

Niet zomaar een vlag...

Als je er over nadenkt, is een vlag een bijzonder gebruiksvoorwerp. We hijsen een vlag als we iets vieren. Als we de aandacht willen vestigen op iets waar we trots op zijn. We zwaaien met een vlag als we pal voor onze mening staan, als we willen laten zien dat we ergens bij horen. Op een belangrijk moment, bij een beweging, bij een statement. 

Mensen hijsen een vlag op feestdagen. Op een verjaardag, een examenfeest, een huwelijk, bij een belangrijke wedstrijd. Stuk voor stuk momenten om te vieren. Een gebeurtenis die je met zo veel mogelijk mensen wilt delen. Met een vlag vieren mensen de mooie dagen van het leven. 

Ook in de zakelijke wereld staat een vlag voor emotie. Ondernemers hijsen een vlag bij hun kantoor, op het bedrijfsterrein, bij een nieuw project. Bij hun restaurant, in een haven, aan het stand. Om te laten zien dat ze er zijn. Om te vertellen wie ze zijn. Om het publiek uit te nodigen. Kom kijken. Met een vlag vestig je de aandacht op je bedrijf. 

Een vlag is dus een bijzonder product dat staat voor aandacht, trots en emotie.  Als je een vlag koopt, dan spreekt het bijna voor zich dat die ook mooi moet zijn. Wie trots is op z’n bedrijf en dat met een vlag wil laten zien, kiest het liefst voor kwaliteit.  Maar dan moet je wel weten wie die kwaliteit levert.  

Kwaliteit van Faber Vlaggen is: een vlag met heldere kleuren, goed afgewerkt en gemaakt van een mooie stof. Licht maar stevig en stormsterk, met aandacht en vakmanschap gemaakt. Je koopt niet iedere dag een vlag. Maar áls je er een koopt, wil je er een die mooi is én mooi blijft. Een vlag om trots op te zijn. Niet zomaar een vlag. Maar een Faber vlag.

Maar een Fabervlag!