Advies nodig?Bel 088 - 480 11 22
Mijn winkelwagen
Vlag Duitsland

Vlag Duitsland

De vlag van Duitsland, ook wel ‘Bundesflagge’ genoemd, is een vlag bestaande uit drie horizontaal gestreepte kleuren. Deze kleuren hebben een belangrijke rol gespeeld in de geschiedenis van Duitsland en staan symbool voor de Duitse eenheid in vrijheid. Bijzonder aan deze vlag is dat hij in 1933 werd afgeschaft en 16 jaar later (1949) als nationale vlag van de Brondrepubliek Duitsland weer in gebruik is genomen.

Vlag Duitsland bestellen

De Duitse vlag wordt gedrukt op 165 grams Titan Spunpolyester en is te bestellen in verschillende formaten. De vlag wordt stevig afgewerkt en is eenvoudig op te hangen in de vlaggenmast of aan de gevel.

 • Vlag Duitsland

  Duitse vlag (Duitsland)


  • Vervaardigd op stevig Titan Spunpolyester scheepsvlaggendoek (165gr./m²)
  • Windsterke afwerking en duurzaam kleurecht
  • De officiële vlag van Duitsland

  Vanaf Excl. BTW: € 3,65 Incl. BTW: € 4,42
 • Vlag Duitsland 80 x 120 cm

  Vlag Duitsland 80 x 120 cm


  Excl. BTW: € 14,10 Incl. BTW: € 17,06
 • 242

  Tafelvlag Duitsland 10x15 cm


  ( exclusief tafelstandaard )

  Excl. BTW: € 3,65 Incl. BTW: € 4,42
 • Persoonlijk advies

 • Eigen zeefdruk & print-fabrieken

 • Voorraad van alle landenvlaggen

Niet zomaar een vlag...

Als je er over nadenkt, is een vlag een bijzonder gebruiksvoorwerp. We hijsen een vlag als we iets vieren. Als we de aandacht willen vestigen op iets waar we trots op zijn. We zwaaien met een vlag als we pal voor onze mening staan, als we willen laten zien dat we ergens bij horen. Op een belangrijk moment, bij een beweging, bij een statement. 

Mensen hijsen een vlag op feestdagen. Op een verjaardag, een examenfeest, een huwelijk, bij een belangrijke wedstrijd. Stuk voor stuk momenten om te vieren. Een gebeurtenis die je met zo veel mogelijk mensen wilt delen. Met een vlag vieren mensen de mooie dagen van het leven. 

Ook in de zakelijke wereld staat een vlag voor emotie. Ondernemers hijsen een vlag bij hun kantoor, op het bedrijfsterrein, bij een nieuw project. Bij hun restaurant, in een haven, aan het stand. Om te laten zien dat ze er zijn. Om te vertellen wie ze zijn. Om het publiek uit te nodigen. Kom kijken. Met een vlag vestig je de aandacht op je bedrijf. 

Een vlag is dus een bijzonder product dat staat voor aandacht, trots en emotie.  Als je een vlag koopt, dan spreekt het bijna voor zich dat die ook mooi moet zijn. Wie trots is op z’n bedrijf en dat met een vlag wil laten zien, kiest het liefst voor kwaliteit.  Maar dan moet je wel weten wie die kwaliteit levert.  

Kwaliteit van Faber Vlaggen is: een vlag met heldere kleuren, goed afgewerkt en gemaakt van een mooie stof. Licht maar stevig en stormsterk, met aandacht en vakmanschap gemaakt. Je koopt niet iedere dag een vlag. Maar áls je er een koopt, wil je er een die mooi is én mooi blijft. Een vlag om trots op te zijn. Niet zomaar een vlag. Maar een Faber vlag.

Maar een Fabervlag!