Advies nodig?Bel 088 - 480 11 22

9.3

Goed

reacties
Mijn winkelwagen
Vlaggen Afrika

Vlaggen Afrika

Afrikaanse vlaggen zijn er in verschillende varianten en worden veelal gekenmerkt door de felle kleuren. Van de statige vlag van Algerije tot aan de kleurrijke vlag van Zuid-Afrika, bijna alle vlaggen zijn uit voorraad leverbaar. Op werkdagen voor 12:00 uur besteld is de volgende werkdag in huis, hoe snel is dat! De vlaggen worden geproduceerd op stevig Titan spunpolyester doek van 165gr/m2, ook wel scheepsvlaggendoek genoemd. Daarnaast zijn de vlaggen per stuk te bestellen, kortom voor iedere klant de juiste vlag!

Vlaggen Afrika van 'A tot Z'

Alle officiële Afrikaanse vlaggen zijn te bestellen bij FaberVlaggen.nl. Ook de minder bekende vlaggen van kleine landen zijn bij ons te verkrijgen en uit voorraad leverbaar. Wacht dus niet langer, bestel de vlaggen Afrika van je favoriete land en wie weet hangt deze topper binnenkort bij jou aan de gevel of mast.

 • Vlag Soedan

  Vlag Soedan


  • Vervaardigd op stevig Titan Spunpolyester scheepsvlaggendoek (165gr./m²)
  • Windsterke afwerking en duurzaam kleurecht
  • De officiële vlag van Soedan

  Vanaf Excl. BTW: € 3,65 Incl. BTW: € 4,42
 • 350

  Tafelvlag Soedan 10x15 cm


  ( exclusief tafelstandaard )

  Excl. BTW: € 3,65 Incl. BTW: € 4,42
 • Persoonlijk advies

 • Eigen zeefdruk & print-fabrieken

 • Voorraad van alle landenvlaggen

Niet zomaar een vlag...

Als je er over nadenkt, is een vlag een bijzonder gebruiksvoorwerp. We hijsen een vlag als we iets vieren. Als we de aandacht willen vestigen op iets waar we trots op zijn. We zwaaien met een vlag als we pal voor onze mening staan, als we willen laten zien dat we ergens bij horen. Op een belangrijk moment, bij een beweging, bij een statement. 

Mensen hijsen een vlag op feestdagen. Op een verjaardag, een examenfeest, een huwelijk, bij een belangrijke wedstrijd. Stuk voor stuk momenten om te vieren. Een gebeurtenis die je met zo veel mogelijk mensen wilt delen. Met een vlag vieren mensen de mooie dagen van het leven. 

Ook in de zakelijke wereld staat een vlag voor emotie. Ondernemers hijsen een vlag bij hun kantoor, op het bedrijfsterrein, bij een nieuw project. Bij hun restaurant, in een haven, aan het stand. Om te laten zien dat ze er zijn. Om te vertellen wie ze zijn. Om het publiek uit te nodigen. Kom kijken. Met een vlag vestig je de aandacht op je bedrijf. 

Een vlag is dus een bijzonder product dat staat voor aandacht, trots en emotie.  Als je een vlag koopt, dan spreekt het bijna voor zich dat die ook mooi moet zijn. Wie trots is op z’n bedrijf en dat met een vlag wil laten zien, kiest het liefst voor kwaliteit.  Maar dan moet je wel weten wie die kwaliteit levert.  

Kwaliteit van Faber Vlaggen is: een vlag met heldere kleuren, goed afgewerkt en gemaakt van een mooie stof. Licht maar stevig en stormsterk, met aandacht en vakmanschap gemaakt. Je koopt niet iedere dag een vlag. Maar áls je er een koopt, wil je er een die mooi is én mooi blijft. Een vlag om trots op te zijn. Niet zomaar een vlag. Maar een Faber vlag.

Maar een Fabervlag!