Advies nodig?Bel 088 - 480 11 22

9.3

Goed

reacties
Mijn winkelwagen
Kioskvlaggen

Kioskvlaggen

Kioskvlaggen voordelig online bestellen

Op zoek naar een kioskvlag om aan de gevel van uw pand te hangen? Dan zit u bij FaberExposie goed! Want FaberExposize verkoopt niet zomaar vlaggen maar Faber Vlaggen!

De kioskvlag is verkrijgbaar in zowel een klein als groot formaat. Bijvoorbeeld van 75x75x100 cm en 50x50x100 cm. Onze vlaggen zijn geschikt om in weer en wind te gebruiken. Ze worden namelijk gefabriceerd met duurzame doeken. Daarnaast beschikken de vlaggen over de hoogste normering van kleurechtheid. De kioskvlag, ook wel gevelvlag genoemd, is een echte eyecatcher voor in een winkelstraat of aan een marktkraam. Deze opvallende kioskvlag dient als wapperend uithangbord van uw bedrijfsnaam. U kunt hier uw eigen logo of ontwerp in de hoogste kwaliteit op laten bedrukken.

Kioskvlag laten bedrukken

U kunt uw kioskvlag door Faber Vlaggen aan beide zijden laten bedrukken. Wij maken hiervoor gebruik van de nieuwste technologieën. Met onze expertise garanderen wij u de hoogste kwaliteit. Een scherpe en gedetailleerde druk is namelijk een vereiste voor een representatieve vlag. U kunt de kioskvlag zien als het visitekaartje van uw bedrijf. Faber Vlaggen weet hoe belangrijk het imago van een onderneming is.

Ons assortiment bestaat uit:

  • Geprint of vlaggendoek met doordruk. De achterzijde is in spiegelbeeld zichtbaar. Door het lichte vlaggenmateriaal komt er bij wind snel beweging in. Iets wat beweegt trekt de aandacht. De kleuren zijn door en door geprint, zodat ze er niet af kunnen slijten. U heeft de keuze uit een linker of rechter variant. Zo kunt u de uitvoering kiezen die het beste bij de looprichting van de klanten past. Deze kioskvlag wordt afgewerkt met band, lusje en koord aan de schuine zijde. De overige zijden zijn gezoomd.
  • Tweezijdig geprint op pvc blockout doek. De traditionele kioskvlag met aan twee zijden uw afbeelding in full color geprint. De kioskvlag is voorzien van een open zoom waar de vlaggenstok doorheen gestoken kan worden.

 

  • Persoonlijk advies

  • Eigen zeefdruk & print-fabrieken

  • Voorraad van alle landenvlaggen

Niet zomaar een vlag...

Als je er over nadenkt, is een vlag een bijzonder gebruiksvoorwerp. We hijsen een vlag als we iets vieren. Als we de aandacht willen vestigen op iets waar we trots op zijn. We zwaaien met een vlag als we pal voor onze mening staan, als we willen laten zien dat we ergens bij horen. Op een belangrijk moment, bij een beweging, bij een statement. 

Mensen hijsen een vlag op feestdagen. Op een verjaardag, een examenfeest, een huwelijk, bij een belangrijke wedstrijd. Stuk voor stuk momenten om te vieren. Een gebeurtenis die je met zo veel mogelijk mensen wilt delen. Met een vlag vieren mensen de mooie dagen van het leven. 

Ook in de zakelijke wereld staat een vlag voor emotie. Ondernemers hijsen een vlag bij hun kantoor, op het bedrijfsterrein, bij een nieuw project. Bij hun restaurant, in een haven, aan het stand. Om te laten zien dat ze er zijn. Om te vertellen wie ze zijn. Om het publiek uit te nodigen. Kom kijken. Met een vlag vestig je de aandacht op je bedrijf. 

Een vlag is dus een bijzonder product dat staat voor aandacht, trots en emotie.  Als je een vlag koopt, dan spreekt het bijna voor zich dat die ook mooi moet zijn. Wie trots is op z’n bedrijf en dat met een vlag wil laten zien, kiest het liefst voor kwaliteit.  Maar dan moet je wel weten wie die kwaliteit levert.  

Kwaliteit van Faber Vlaggen is: een vlag met heldere kleuren, goed afgewerkt en gemaakt van een mooie stof. Licht maar stevig en stormsterk, met aandacht en vakmanschap gemaakt. Je koopt niet iedere dag een vlag. Maar áls je er een koopt, wil je er een die mooi is én mooi blijft. Een vlag om trots op te zijn. Niet zomaar een vlag. Maar een Faber vlag.

Maar een Fabervlag!