Advies nodig?Bel 088 - 480 11 22

9.3

Goed

reacties
Mijn winkelwagen
Ceremonie vlaggen

Ceremonie vlaggen

Op zoek naar ceremonie vlaggen voor in de raadzaal of andere prominente locatie? De officiële ceremoniële Nederlandse driekleur bestel je eenvoudig online bij FaberVlaggen.nl! Als luxe variant op de standaard Nederlandse vlag introduceert Faber Vlaggen de Nederlandse driekleur ceremonie vlag. Het materiaal van de ceremoniële Nederlandse vlaggen is Satinette met een dubbelzijdige bedrukking. Satinette heeft een lichtglanzende uitstraling en kan uitsluitend voor binnen gebruik ingezet worden.

Officiële ceremonie vlaggen speciaal bij FaberVlaggen.nl

De ceremoniële Nederlandse vlag is los te bestellen of als set waarbij naast de ceremoniële vlag ook een standaard wordt meegeleverd, incl. een vlaggenstok met een lengte van 220cm. Deze speciale vlag wordt dubbelzijdig bedrukt op het exclusieve brandvertragende (B1) materiaal Satinette en is verkrijgbaar in één maatvoeringen, namelijk 100x150cm. Uitermate geschikt voor binnen gebruik.

 • Ceremonie vlag Nederland 100x150cm

  Ceremonie vlag Nederland - 100x150 cm


  • Officiële ceremonie vlag Nederland
  • Geproduceerd op dubbelzijdig Satinette
  • Speciaal voor indoor gebruik
  • Wordt geleverd Exclusief standaard

  Excl. BTW: € 95,00 Incl. BTW: € 114,95
 • Ceremonie standaard inclusief vlag Nederland 100x150cm

  Ceremonie vlag Nederland - 100x150 cm Inclusief standaard


  • Officiële ceremonie vlag Nederland
  • Geproduceerd op dubbelzijdig Satinette
  • Speciaal voor indoor gebruik
  • Wordt geleverd Inclusief standaard

  Excl. BTW: € 179,00 Incl. BTW: € 216,59
 • Persoonlijk advies

 • Eigen zeefdruk & print-fabrieken

 • Voorraad van alle landenvlaggen

Niet zomaar een vlag...

Als je er over nadenkt, is een vlag een bijzonder gebruiksvoorwerp. We hijsen een vlag als we iets vieren. Als we de aandacht willen vestigen op iets waar we trots op zijn. We zwaaien met een vlag als we pal voor onze mening staan, als we willen laten zien dat we ergens bij horen. Op een belangrijk moment, bij een beweging, bij een statement. 

Mensen hijsen een vlag op feestdagen. Op een verjaardag, een examenfeest, een huwelijk, bij een belangrijke wedstrijd. Stuk voor stuk momenten om te vieren. Een gebeurtenis die je met zo veel mogelijk mensen wilt delen. Met een vlag vieren mensen de mooie dagen van het leven. 

Ook in de zakelijke wereld staat een vlag voor emotie. Ondernemers hijsen een vlag bij hun kantoor, op het bedrijfsterrein, bij een nieuw project. Bij hun restaurant, in een haven, aan het stand. Om te laten zien dat ze er zijn. Om te vertellen wie ze zijn. Om het publiek uit te nodigen. Kom kijken. Met een vlag vestig je de aandacht op je bedrijf. 

Een vlag is dus een bijzonder product dat staat voor aandacht, trots en emotie.  Als je een vlag koopt, dan spreekt het bijna voor zich dat die ook mooi moet zijn. Wie trots is op z’n bedrijf en dat met een vlag wil laten zien, kiest het liefst voor kwaliteit.  Maar dan moet je wel weten wie die kwaliteit levert.  

Kwaliteit van Faber Vlaggen is: een vlag met heldere kleuren, goed afgewerkt en gemaakt van een mooie stof. Licht maar stevig en stormsterk, met aandacht en vakmanschap gemaakt. Je koopt niet iedere dag een vlag. Maar áls je er een koopt, wil je er een die mooi is én mooi blijft. Een vlag om trots op te zijn. Niet zomaar een vlag. Maar een Faber vlag.

Maar een Fabervlag!