Advies nodig?Bel 088 - 480 11 22

9.3

Goed

reacties
Mijn winkelwagen
Vlaggen

Vlaggen

Zelf uw vlag maken

Uw eigen vlag maken? Met meer dan 80 jaar ervaring is Faber Vlaggen de leverancier om uw vlag op maat te maken. Met Faber Vlaggen kunt u online uw vlag ontwerpen, van gevelvlag tot een torenvlag van 2 bij 3 meter. Een reclamevlag, vlag met logo, met eigen foto of een vlag met uw naam, allemaal mogelijkheden voor het maken van uw eigen vlagontwerp. 

In alle facetten van het ontwerp van de vlag beslist u. Maak een keuze uit onze beeldbank voor een afbeelding, upload zelf een foto of logo, voeg een tekst toe, kies uw achtergrondkleur en maak uw vlag. In ons uitgebreide assortiment vindt u de oplossing om uw boodschap perfect over te brengen. 

Uw voordeel van een vlag maken bij Faber Vlaggen

 • Vlag is licht-, water- en wasecht;
 • Kleurstoffen met de hoogste normering voor kleurechtheid;
 • Scherpe en gedetailleerde druk op hoge doekkwaliteit;
 • De juiste balans tussen prijs en kwaliteit; 

Hebt u specifieke wensen of wilt u meer informatie over hoe u verschillende soorten vlaggen maken kunt? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten!

Pagina:
 1. 1
 2. 2

 • Persoonlijk advies

 • Eigen zeefdruk & print-fabrieken

 • Voorraad van alle landenvlaggen

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Niet zomaar een vlag...

Als je er over nadenkt, is een vlag een bijzonder gebruiksvoorwerp. We hijsen een vlag als we iets vieren. Als we de aandacht willen vestigen op iets waar we trots op zijn. We zwaaien met een vlag als we pal voor onze mening staan, als we willen laten zien dat we ergens bij horen. Op een belangrijk moment, bij een beweging, bij een statement. 

Mensen hijsen een vlag op feestdagen. Op een verjaardag, een examenfeest, een huwelijk, bij een belangrijke wedstrijd. Stuk voor stuk momenten om te vieren. Een gebeurtenis die je met zo veel mogelijk mensen wilt delen. Met een vlag vieren mensen de mooie dagen van het leven. 

Ook in de zakelijke wereld staat een vlag voor emotie. Ondernemers hijsen een vlag bij hun kantoor, op het bedrijfsterrein, bij een nieuw project. Bij hun restaurant, in een haven, aan het stand. Om te laten zien dat ze er zijn. Om te vertellen wie ze zijn. Om het publiek uit te nodigen. Kom kijken. Met een vlag vestig je de aandacht op je bedrijf. 

Een vlag is dus een bijzonder product dat staat voor aandacht, trots en emotie.  Als je een vlag koopt, dan spreekt het bijna voor zich dat die ook mooi moet zijn. Wie trots is op z’n bedrijf en dat met een vlag wil laten zien, kiest het liefst voor kwaliteit.  Maar dan moet je wel weten wie die kwaliteit levert.  

Kwaliteit van Faber Vlaggen is: een vlag met heldere kleuren, goed afgewerkt en gemaakt van een mooie stof. Licht maar stevig en stormsterk, met aandacht en vakmanschap gemaakt. Je koopt niet iedere dag een vlag. Maar áls je er een koopt, wil je er een die mooi is én mooi blijft. Een vlag om trots op te zijn. Niet zomaar een vlag. Maar een Faber vlag.

Maar een Fabervlag!