Advies nodig?Bel 088 - 480 11 22

9.3

Goed

reacties
Mijn winkelwagen
Gevelvlaggen

Gevelvlaggen

Zelf uw gevelvlag maken

Zelf een gevelvlag maken? Gevelvlaggen met een schuine zijde zijn ideaal voor een strakke presentatie van een winkel of woonhuis, waarbij u zich representatief wilt presenteren. Of u nu uw logo of uw slogan wilt presenteren, een schuine gevelvlag is de oplossing. Het grote voordeel van een schuine gevelvlag is dat deze altijd horizontaal hangt, waardoor uw boodschap altijd helder gecommuniceerd wordt. 

Uw voordeel van gevelvlag maken bij Faber Vlaggen

  • Gevelvlag is licht-, water- en wasecht;
  • Kleurstoffen met de hoogste normering voor kleurechtheid;
  • Scherpe en gedetailleerde druk op hoge doekkwaliteit;
  • De juiste balans tussen prijs en kwaliteit;

Met Faber Vlaggen hebt u volledige vrijheid in het ontwerp van uw gevelvlag. Een gevelvlag voor reclame, gevelvlag met logo, met eigen foto of een gevelvlag met uw naam, allemaal mogelijkheden. In alle facetten van het ontwerp bent u de gene die beslist. Maak een keuze uit onze beeldbank voor een afbeelding, upload zelf een foto of logo, voeg een tekst toe, kies uw achtergrondkleur en ontwerp uw gevelvlag.

Gevelvlaggen van Faber Vlaggen

De gevelvlag wordt volledig afgewerkt met zoom en aan de mastzijde band met een lusje en koord voor bevestiging. Het doek wordt doorgedrukt zodat de afbeelding aan de achterzijde in spiegelbeeld zichtbaar is.

  • Persoonlijk advies

  • Eigen zeefdruk & print-fabrieken

  • Voorraad van alle landenvlaggen

Niet zomaar een vlag...

Als je er over nadenkt, is een vlag een bijzonder gebruiksvoorwerp. We hijsen een vlag als we iets vieren. Als we de aandacht willen vestigen op iets waar we trots op zijn. We zwaaien met een vlag als we pal voor onze mening staan, als we willen laten zien dat we ergens bij horen. Op een belangrijk moment, bij een beweging, bij een statement. 

Mensen hijsen een vlag op feestdagen. Op een verjaardag, een examenfeest, een huwelijk, bij een belangrijke wedstrijd. Stuk voor stuk momenten om te vieren. Een gebeurtenis die je met zo veel mogelijk mensen wilt delen. Met een vlag vieren mensen de mooie dagen van het leven. 

Ook in de zakelijke wereld staat een vlag voor emotie. Ondernemers hijsen een vlag bij hun kantoor, op het bedrijfsterrein, bij een nieuw project. Bij hun restaurant, in een haven, aan het stand. Om te laten zien dat ze er zijn. Om te vertellen wie ze zijn. Om het publiek uit te nodigen. Kom kijken. Met een vlag vestig je de aandacht op je bedrijf. 

Een vlag is dus een bijzonder product dat staat voor aandacht, trots en emotie.  Als je een vlag koopt, dan spreekt het bijna voor zich dat die ook mooi moet zijn. Wie trots is op z’n bedrijf en dat met een vlag wil laten zien, kiest het liefst voor kwaliteit.  Maar dan moet je wel weten wie die kwaliteit levert.  

Kwaliteit van Faber Vlaggen is: een vlag met heldere kleuren, goed afgewerkt en gemaakt van een mooie stof. Licht maar stevig en stormsterk, met aandacht en vakmanschap gemaakt. Je koopt niet iedere dag een vlag. Maar áls je er een koopt, wil je er een die mooi is én mooi blijft. Een vlag om trots op te zijn. Niet zomaar een vlag. Maar een Faber vlag.

Maar een Fabervlag!