Advies nodig?Bel 088 - 480 11 22

9.3

Goed

reacties
Mijn winkelwagen
Bouwhekdoek

Bouwhekdoek

Zelf uw bouwhekdoek maken

Zelf een bouwhekdoek maken? Een bouwhekdoek is een opvallende manier om reclame te maken via een omheining op een bouwplaats, sportbaan, evenement of ter camouflering van objecten. Sfeervolle doekafrastering begint met een doek die de doelgroep aanspreekt. 

Uw voordeel van bouwhekdoeken maken bij Faber Vlaggen

 • Zeer hoge drukkwaliteit op speciale elastisch doeksoort, met een hoge luchtdoorlaatbaarheid en van licht gewicht;
 • Eenvoudig op te vouwen waardoor goedkoop in handling en transport;
 • Bouwhekdoek is snel en eenvoudig te plaatsen; 

Met Faber Vlaggen hebt u volledige vrijheid in het ontwerp van het bouwhekdoek. Een bouwhekdoek voor reclame, bouwhekdoek met logo, met eigen foto of een bouwhekdoek met uw naam, allemaal mogelijkheden. In alle facetten van het ontwerp bent u de gene die beslist. Maak een keuze uit onze beeldbank voor een afbeelding, upload zelf een foto of logo, voeg een tekst toe, kies uw achtergrondkleur en ontwerp uw bouwhekdoek. 

Bouwhekdoeken van Faber Vlaggen

Bouwhekdoeken kunnen voor verscheidene doeleinden en plaatsen gebruikt worden, waaronder langs allerlei soorten sportbanen of trajecten, evenementen en zelfs, ter camouflering van objecten die niet in beeld mogen komen. Het bouwhekdoek is bovendien van een speciale doeksoort gefabriceerd. Hierdoor is het doek elastisch, wat het vergemakkelijkt in ophangen en vergeleken met PVC de helft lichter, eenvoudig op te vouwen en goedkoper in handling en transport. Vanwege de gaatjes in het doek een hoge luchtdoorlaatbaarheid. Het afrasteringsdoek wordt doorgedrukt zodat de afbeelding aan de achterzijde in spiegelbeeld zichtbaar is. Kortom, kleurrijke, sfeervolle, functionele en economisch voordelige afrastering.

 • bouwhekdoek 175x340

  Bouwhekdoek 175 x 340 cm.


  • Hoge kwaliteit doek met wind-openingen voor behoud
  • Uw boodschap wordt in uw huisstijl weergegeven
  • Een fris en herkenbaar uithangbord, de doorkijk wordt beperkt

  Excl. BTW: € 117,23 Incl. BTW: € 141,85 Slechts € 109,26
 • Persoonlijk advies

 • Eigen zeefdruk & print-fabrieken

 • Voorraad van alle landenvlaggen

Niet zomaar een vlag...

Als je er over nadenkt, is een vlag een bijzonder gebruiksvoorwerp. We hijsen een vlag als we iets vieren. Als we de aandacht willen vestigen op iets waar we trots op zijn. We zwaaien met een vlag als we pal voor onze mening staan, als we willen laten zien dat we ergens bij horen. Op een belangrijk moment, bij een beweging, bij een statement. 

Mensen hijsen een vlag op feestdagen. Op een verjaardag, een examenfeest, een huwelijk, bij een belangrijke wedstrijd. Stuk voor stuk momenten om te vieren. Een gebeurtenis die je met zo veel mogelijk mensen wilt delen. Met een vlag vieren mensen de mooie dagen van het leven. 

Ook in de zakelijke wereld staat een vlag voor emotie. Ondernemers hijsen een vlag bij hun kantoor, op het bedrijfsterrein, bij een nieuw project. Bij hun restaurant, in een haven, aan het stand. Om te laten zien dat ze er zijn. Om te vertellen wie ze zijn. Om het publiek uit te nodigen. Kom kijken. Met een vlag vestig je de aandacht op je bedrijf. 

Een vlag is dus een bijzonder product dat staat voor aandacht, trots en emotie.  Als je een vlag koopt, dan spreekt het bijna voor zich dat die ook mooi moet zijn. Wie trots is op z’n bedrijf en dat met een vlag wil laten zien, kiest het liefst voor kwaliteit.  Maar dan moet je wel weten wie die kwaliteit levert.  

Kwaliteit van Faber Vlaggen is: een vlag met heldere kleuren, goed afgewerkt en gemaakt van een mooie stof. Licht maar stevig en stormsterk, met aandacht en vakmanschap gemaakt. Je koopt niet iedere dag een vlag. Maar áls je er een koopt, wil je er een die mooi is én mooi blijft. Een vlag om trots op te zijn. Niet zomaar een vlag. Maar een Faber vlag.

Maar een Fabervlag!