Advies nodig?Bel 088 - 480 11 22

8.7

Mijn winkelwagen

Terras aankleding met frisse uitstraling en hoge kwaliteit

Terras

FaberExposize maakt uw terras aankleding eenvoudig en aantrekkelijk.

Een aantrekkelijk terras trekt klanten. Visuele oriëntatiepunten zoals een mast met een goede vlag of een Beachflag maken uw bedrijf herkenbaar en eenvoudig te vinden. Schone parasols, nette afscherming voor uw "huishoudelijke" zaken zoals vuilnisbakken of lelijke muren?

Bij FaberExposize hebben we hier veel ervaring mee en we helpen u dan ook graag bij het aankleden van uw terras. Een buizenframe met banier op maat om een bouwplaats af te scherm met een fraaie visual van goede kwaliteit, nette parasols, frisse vlaggen? Binnen korte tijd maken we samen met u uw presentatie fris en aantrekkelijk. Aangezien onze producten van hoge kwaliteit zijn en met name geschikt voor buitengebruik, heeft u er langdurig plezier van.

Wenst u die frisse uitstraling ook na een enorme storm door ons te laten controleren en bijwerken? We bieden ook een totaal concept om u die zorg tegen een vast laag tarief uit handen te nemen. Wilt u hier meer over weten? Onze medewerkers vertellen u er graag meer over. Bel 088-4801100 of stuur een mail naar info@faberexposize.nl.