Advies nodig?Bel 088 - 480 11 22

9.3

Goed

reacties
Mijn winkelwagen
Spandoeken

Spandoeken

Een spandoek is een populair middel om een reclameboodschap uit te dragen of een evenement aan te kondigen. Bij FaberExposize kunt u het spandoek traditioneel laten confectioneren, maar het kan ook op de rol geleverd worden. In het laatste geval leveren wij zogenaamde non-woven rollen, zodat u de reclame-spandoeken zelf naar eigen behoefte kunt snijden. Deze materiaalsoort is zeer scherp geprijsd. Bekijk alle afwerkingsvormen.

De belangrijkste eigenschappen voor een reclame-spandoek

  1. Levensduur: Een spandoek moet lang kunnen hangen en bestand zijn tegen wind en zon. Afhankelijk van de toepassing hebben wij voor spandoeken zes duurzame doekkwaliteiten.
  2. Kleurkracht van het spandoek: Onze kleurstoffen hebben de hoogste normering voor kleurechtheid. Hiermee onderscheiden wij ons van andere drukkerijen (zie ook weersechtheden).
  3. Drukresultaat: Een scherpe en gedetailleerde druk is een vereiste voor een representatief spandoek.
  4. Kosten: Natuurlijk wilt u ook niet te veel betalen voor uw reclame spandoek. FaberExposize biedt u de juiste balans tussen prijs en kwaliteit. Vraag om een offerte en wij bewijzen het u.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van spandoeken? Onze medewerkers adviseren u graag. Neem contact op met Faber Vlaggen. Weet u al wat u zoekt? Vraag meteen een offerte aan en ervaar hoe voordelig FaberExposize is.

Niet zomaar een vlag...

Als je er over nadenkt, is een vlag een bijzonder gebruiksvoorwerp. We hijsen een vlag als we iets vieren. Als we de aandacht willen vestigen op iets waar we trots op zijn. We zwaaien met een vlag als we pal voor onze mening staan, als we willen laten zien dat we ergens bij horen. Op een belangrijk moment, bij een beweging, bij een statement. 

Mensen hijsen een vlag op feestdagen. Op een verjaardag, een examenfeest, een huwelijk, bij een belangrijke wedstrijd. Stuk voor stuk momenten om te vieren. Een gebeurtenis die je met zo veel mogelijk mensen wilt delen. Met een vlag vieren mensen de mooie dagen van het leven. 

Ook in de zakelijke wereld staat een vlag voor emotie. Ondernemers hijsen een vlag bij hun kantoor, op het bedrijfsterrein, bij een nieuw project. Bij hun restaurant, in een haven, aan het stand. Om te laten zien dat ze er zijn. Om te vertellen wie ze zijn. Om het publiek uit te nodigen. Kom kijken. Met een vlag vestig je de aandacht op je bedrijf. 

Een vlag is dus een bijzonder product dat staat voor aandacht, trots en emotie.  Als je een vlag koopt, dan spreekt het bijna voor zich dat die ook mooi moet zijn. Wie trots is op z’n bedrijf en dat met een vlag wil laten zien, kiest het liefst voor kwaliteit.  Maar dan moet je wel weten wie die kwaliteit levert.  

Kwaliteit van Faber Vlaggen is: een vlag met heldere kleuren, goed afgewerkt en gemaakt van een mooie stof. Licht maar stevig en stormsterk, met aandacht en vakmanschap gemaakt. Je koopt niet iedere dag een vlag. Maar áls je er een koopt, wil je er een die mooi is én mooi blijft. Een vlag om trots op te zijn. Niet zomaar een vlag. Maar een Faber vlag.

Maar een Fabervlag!