Advies nodig?Bel 088 - 480 11 22

8.7

Mijn winkelwagen

Een spandoek is een populair middel om een reclameboodschap weer te geven

Spandoek

Een spandoek is een populair middel om een reclameboodschap uit te dragen of een evenement aan te kondigen. Bij FaberExposize kunt u het spandoek traditioneel laten confectioneren, maar het kan ook op de rol geleverd worden. In het laatste geval leveren wij zogenaamde non-woven rollen, zodat u de reclame-spandoeken zelf naar eigen behoefte kunt snijden. Deze materiaalsoort is zeer scherp geprijsd. Bekijk alle afwerkingsvormen.

De belangrijkste eigenschappen voor een reclame-spandoek

  • Levensduur: Een spandoek moet lang kunnen hangen en bestand zijn tegen wind en zon. Afhankelijk van de toepassing hebben wij voor spandoeken zes duurzame doekkwaliteiten.
  • Kleurkracht van het spandoek: Onze kleurstoffen hebben de hoogste normering voor kleurechtheid. Hiermee onderscheiden wij ons van andere drukkerijen (zie ook weersechtheden).
  • Drukresultaat: Een scherpe en gedetailleerde druk is een vereiste voor een representatief spandoek.
  • Kosten: Natuurlijk wilt u ook niet te veel betalen voor uw reclame spandoek. FaberExposize biedt u de juiste balans tussen prijs en kwaliteit. Vraag om een offerte en wij bewijzen het u.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van spandoeken? Onze medewerkers adviseren u graag. Neem contact op met FaberExposize. Weet u al wat u zoekt? Bezoek de webshop en ervaar hoe voordelig FaberExposize is.