Advies nodig?Bel 088 - 480 11 22

9.3

Goed

reacties
Mijn winkelwagen
Terras parasol Bistro

Terras parasol Bistro

Op zoek naar een terras parasol? Bij faberVlaggen bieden we een uitgebreid programma van strand, tuin en terras parasols. Leverbaar in diverse formaten van 180cm tot en met 240cm rond en 170cm in het vierkant. Gekozen kan worden uit een grote variëteit aan modellen, doeksoorten en bedrukkingsmogelijkheden, waarbij grafische uitdagingen niet uit de weg gegaan worden. Denk bijvoorbeeld aan een doorlopende bedrukking over alle panelen van het dek!

Terras parasol (bistro-model) bestellen

Het doek is altijd van 100% polyester en wordt bedrukt of geprint met disperse kleurstoffen zodat een optimale balans wordt bereikt tussen de UV blokkerende en ventilerende eigenschappen van het doek en de briljante en optische doordruk van de kleuren. Eventueel kan het doek een waterafstotende, of een brandvertragende behandeling ondergaan

Voor het stikken van de panelen wordt gebruik gemaakt van een 5-naalds safety stitch overlock en het dek wordt standaard met wit polyester biesband afgewerkt. Desgewenst kan het biesband ook in een andere kleur verkregen worden.Het dek is aan het frame bevestigd middels een trench in het midden en een polyurethaan sokje aan het einde van de balein.

Wil je meer informatie over de Terras parasol? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan via de onderstaande button.

Niet zomaar een vlag...

Als je er over nadenkt, is een vlag een bijzonder gebruiksvoorwerp. We hijsen een vlag als we iets vieren. Als we de aandacht willen vestigen op iets waar we trots op zijn. We zwaaien met een vlag als we pal voor onze mening staan, als we willen laten zien dat we ergens bij horen. Op een belangrijk moment, bij een beweging, bij een statement. 

Mensen hijsen een vlag op feestdagen. Op een verjaardag, een examenfeest, een huwelijk, bij een belangrijke wedstrijd. Stuk voor stuk momenten om te vieren. Een gebeurtenis die je met zo veel mogelijk mensen wilt delen. Met een vlag vieren mensen de mooie dagen van het leven. 

Ook in de zakelijke wereld staat een vlag voor emotie. Ondernemers hijsen een vlag bij hun kantoor, op het bedrijfsterrein, bij een nieuw project. Bij hun restaurant, in een haven, aan het stand. Om te laten zien dat ze er zijn. Om te vertellen wie ze zijn. Om het publiek uit te nodigen. Kom kijken. Met een vlag vestig je de aandacht op je bedrijf. 

Een vlag is dus een bijzonder product dat staat voor aandacht, trots en emotie.  Als je een vlag koopt, dan spreekt het bijna voor zich dat die ook mooi moet zijn. Wie trots is op z’n bedrijf en dat met een vlag wil laten zien, kiest het liefst voor kwaliteit.  Maar dan moet je wel weten wie die kwaliteit levert.  

Kwaliteit van Faber Vlaggen is: een vlag met heldere kleuren, goed afgewerkt en gemaakt van een mooie stof. Licht maar stevig en stormsterk, met aandacht en vakmanschap gemaakt. Je koopt niet iedere dag een vlag. Maar áls je er een koopt, wil je er een die mooi is én mooi blijft. Een vlag om trots op te zijn. Niet zomaar een vlag. Maar een Faber vlag.

Maar een Fabervlag!