Terras parasol Bistro

Op zoek naar een terras parasol? Bij faberVlaggen bieden we een uitgebreid programma van strand, tuin en terras parasols. Leverbaar in diverse formaten van 180cm tot en met 240cm rond en 170cm in het vierkant. Gekozen kan worden uit een grote variëteit aan modellen, doeksoorten en bedrukkingsmogelijkheden, waarbij grafische uitdagingen niet uit de weg gegaan worden. Denk bijvoorbeeld aan een doorlopende bedrukking over alle panelen van het dek!

Terras parasol (bistro-model) bestellen

Het doek is altijd van 100% polyester en wordt bedrukt of geprint met disperse kleurstoffen zodat een optimale balans wordt bereikt tussen de UV blokkerende en ventilerende eigenschappen van het doek en de briljante en optische doordruk van de kleuren. Eventueel kan het doek een waterafstotende, of een brandvertragende behandeling ondergaan

Voor het stikken van de panelen wordt gebruik gemaakt van een 5-naalds safety stitch overlock en het dek wordt standaard met wit polyester biesband afgewerkt. Desgewenst kan het biesband ook in een andere kleur verkregen worden.Het dek is aan het frame bevestigd middels een trench in het midden en een polyurethaan sokje aan het einde van de balein.

Wil je meer informatie over de Terras parasol? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan via de onderstaande button.

Geen producten gevonden voor deze selectie.