Advies nodig?Bel 088 - 480 11 22

9.3

Goed

reacties
Mijn winkelwagen
Parasol

Parasol

Parasols zijn praktisch, sfeervol en opvallend en daarom ideaal voor het presenteren van uw bedrijf of reclameboodschap. Faber Vlaggen biedt u een compleet en veelzijdig assortiment aan parasols, van klein tot zeer groot en van standaard tot unieke mono-/duo- & quattrodek-uitvoeringen.

Parasols met lange levensduur

Faber Vlaggen levert uitsluitend parasols met een lange levensduur. De supersterke frames, schimmelongevoelige doeksoorten en de hoogste weerechtheid en lichtechtheid van de kleuren zorgen ervoor dat u lang gebruik kunt maken van de parasols. Uw reclameboodschap zal onverminderd de aandacht blijven trekken. Uiteraard zijn alle polyesters volledig doorgedrukt (voor optimale marketingpresentatie).

Bekijk ook ons aanbod parasolstandaards en parasolvoeten.

Advies over parasols

Een parasol is een stuk maatwerk. Er bestaan zo veel soorten en maten dat u voor een goed advies contact op moet nemen met onze afdeling verkoop. Bel ons op 088 480 11 00 en informeer naar de mogelijkheden.

Wil je alvast een offerte aanvragen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan via de onderstaande button.

Niet zomaar een vlag...

Als je er over nadenkt, is een vlag een bijzonder gebruiksvoorwerp. We hijsen een vlag als we iets vieren. Als we de aandacht willen vestigen op iets waar we trots op zijn. We zwaaien met een vlag als we pal voor onze mening staan, als we willen laten zien dat we ergens bij horen. Op een belangrijk moment, bij een beweging, bij een statement. 

Mensen hijsen een vlag op feestdagen. Op een verjaardag, een examenfeest, een huwelijk, bij een belangrijke wedstrijd. Stuk voor stuk momenten om te vieren. Een gebeurtenis die je met zo veel mogelijk mensen wilt delen. Met een vlag vieren mensen de mooie dagen van het leven. 

Ook in de zakelijke wereld staat een vlag voor emotie. Ondernemers hijsen een vlag bij hun kantoor, op het bedrijfsterrein, bij een nieuw project. Bij hun restaurant, in een haven, aan het stand. Om te laten zien dat ze er zijn. Om te vertellen wie ze zijn. Om het publiek uit te nodigen. Kom kijken. Met een vlag vestig je de aandacht op je bedrijf. 

Een vlag is dus een bijzonder product dat staat voor aandacht, trots en emotie.  Als je een vlag koopt, dan spreekt het bijna voor zich dat die ook mooi moet zijn. Wie trots is op z’n bedrijf en dat met een vlag wil laten zien, kiest het liefst voor kwaliteit.  Maar dan moet je wel weten wie die kwaliteit levert.  

Kwaliteit van Faber Vlaggen is: een vlag met heldere kleuren, goed afgewerkt en gemaakt van een mooie stof. Licht maar stevig en stormsterk, met aandacht en vakmanschap gemaakt. Je koopt niet iedere dag een vlag. Maar áls je er een koopt, wil je er een die mooi is én mooi blijft. Een vlag om trots op te zijn. Niet zomaar een vlag. Maar een Faber vlag.

Maar een Fabervlag!