Advies nodig?Bel 088 - 480 11 22

8.7

Mijn winkelwagen

PipeLock®

Het Faber Vlaggen Pipe-lock® systeem is een gietijzeren funderingssysteem dat voldoet aan de hoogste kwaliteit, milieu- en veiligheidseisen. Deze slimme buisfundatie verankert op een eenvoudige manier vlaggenmasten, die normaal gesproken in een betonnen blok geplaatst worden. Met dit systeem heeft men slechts enkele sleutels nodig om de vlaggenmast te verwijderen of te vervangen. Na installatie steekt de Pipe-lock® niet boven de bestrating uit. Indien de Pipe-lock® ingezet wordt bij een evenement, kan er na afloop in plaats van de vlaggenmast een stop geplaatst worden, zodat er geen vuil in het Pipe-lock® systeem komt.


PipeLock EVO

Diameter ø76mm, diepte van 600 mm. De gietijzeren voetgangersplug kan in het systeem worden opgeborgen, evenals de adapter. De ‘EVO’ wordt ingezet voor vlaggenmasten, verkeersborden, hekken, handwijzers, middengeleiders, meubilair, verkiezingsborden en parkeerpalen.


Unieke eigenschappen

Voldoet aan ISO 9001, ISO 14001 en CE markering. Geschikt voor alle fabrikaten buizen. Supersnelle plaatsing (volgens EN40) en verwijdering van palen, masten etc. Gebruik van standaard gereedschap. Bestand tegen meerdere aanrijdingen. De bovenkant ligt gelijk met de bestrating, de stop en deksel vormen geen belemmering of gevaar voor wandelaars en ander verkeer (EN124-B125).

De voetgangersplug kan in de PipeLock worden opgeborgen, evenals de adapter (PipeLock baseline 76 mm). Worden ter plekke in beton gestort (behalve prefab-uitvoering).


Voordelen

  • Supersnelle plaatsing in beton.
  • Mastpot ligt op dezelfde hoogte als het trottoir.
  • Geheel is af te sluiten.
  • Vlaggen kunnen snel gewisseld worden, doordat de mast niet gekanteld hoeft te worden.
  • Ideaal voor een infrastructuur van vlaggenmasten in steden zoals Den Haag en Rotterdam.

 

Voor meer informatie en eventuele vragen kunt u contact met ons opnemen via de telefoon of via de mail: Tel. 088-4801100 Email: info@fabervlaggen.nl