Advies nodig?Bel 088 - 480 11 22

8.8

Mijn winkelwagen

Welke doeksoorten zijn er?

FaberExposize heeft wel 20 verschillende doeksoorten, voor iedere soort van toepassing. Immers, een binnenbanier behoeft een fijnere kwaliteit dan een stormsterke vlag.

Onderstaand vindt u de meest verkochte doeksoorten. Binnen de specifieke produktgroepen op deze site vindt u de beste doeksoorten, die voor u beschikbaar zijn. Onze Verkoopafdeling weet u echter altijd de beste optie te adviseren, speciaal op uw wensen of situatie afgestemd.

Supralon Glanspolyester
Het meest verkochte vlaggendoek. Een driedraads 100% polyester vlaggendoek. De hoge inscheurweerstand en elasticiteit van dit vlaggendoek maakt het uitermate geschikt voor alle dag-en-nacht gebruikte vlaggen. Het doek is licht, waait snel uit en is snel droog. Geschikt voor alle soorten bedrukking, tot en met full colour fotodruk.

Titan 150 DL Spunpolyester
Een 100% geweven polyester scheepsvlaggendoek. Het weefsel is oersterk als het gaat om treksterkte en inscheurweerstand. Uitermate geschikt voor vlaggen die onder zware omstandigheden hangen of voor vlaggen die om een klassieke uitstraling vragen.

Raytex DM
± 110 gr/m2. Kettingbreisel met fijne deling.
Matte garens.
Best verkochte binnenbanierdoek.
Zijden gesneden.
100% doordruk.
Prima voor detaildruk en full color.

Satinette
Kettingbreisel met glansgaren, waarbij de voorzijde door de binding sterk glanst en de
achterkant van het doek een andere structuur vertoont en minder glans heeft.
Te bedrukken in zeefdruk en op inkjet (= digitaal).
Hardere kleurintensiteit op de voorzijde dan overige doeksoorten.
De doordruk is beperkt.
Zijden zijn recht gesneden.
Prima basis voor full color afbeeldingen.
Zeer geschikt voor glanzende effecten of glossy presentatie.

Non woven
Samengeperste polyester vezels. Verkrijgbaar in 120 gr., 150 gr./m2. Dé doeksoort om te gebruiken als variabele en flexibele spandoekafrastering. Wordt daarom aan de rol geleverd.

Geplastificeerd polyester/pvc
Dubbelgecoat polyester weefsel van 680 gr/m2. Dubbelzijdig of aan één zijde te bedrukken. De polyester inleg voorkomt de doorschijnbaarheid van het materiaal, zodat het spandoek probleemloos aan beide kanten bedrukt kan worden. Perfecte basis voor full color druk.

Polystretch
Door de speciale gaatjesstructuur en elasticiteit is de krachtverdeling over de hele vlag optimaal. Vergeleken met andere doeksoorten is de gemiddelde levensduur minimaal 25% langer. Met name geschikt voor verticale/hoogformaat vlaggen en spandoekafrastering (zie ‘Fence wrap’ in hoofdstuk Spandoeken). Stormsterk en al sinds 1991 succesvol in ons assortiment.