Advies nodig?Bel 088 - 480 11 22

8.7

Mijn winkelwagen

Hoe brandveilig is een binnenbanier?

Onze produkten, die middels zeefdruk zijn vervaardigd zijn NIET vlamvertragend behandeld.
De digitaal gedrukte banieren op de doeksoort ‘Jetbanner’ zijn dat wel.

Als u bij uw offerte-aanvraag of bestelling opgeeft, dat uw banieren brandveilig moeten zijn, dan verzorgen wij een vlamvertragende behandeling. Faber voldoet hiermee aan de hoogste Europese en internationale normen, o.a. de Duitse B-1 norm. Lees in het submenu de paragraaf over vlamvertragende behandeling en u bent gewaarborgd. Ook een certificaat kan verzorgd worden, als de brandweer daar op staat. Dit certificaat dient u wel aan te vragen bij uw bestelling, want het schrijven hoort exclusief bij een specifieke order en is derhalve niet algemeen.

Mocht u vergeten zijn om de vlamvertragende behandeling bij ons van tevoren te bestellen of als er een deel van uw produkten brandveilig moeten zijn, dan moet u dat zelf organiseren en valt deze behandeling buiten onze verantwoordelijkheid. Er is een speciaal brandvertragend impregneermiddel op de markt, waarmee je je spandoek kunt bewerken, te verkrijgen via www.flamelock.nl

Advies :
Als u zelf gaat impregneren: neem een middel, geschikt voor polyester of synthetische stoffen. Houdt u aan de voorgeschreven dosering. Immers, als de de spuitbus bestemd is voor bijv. 2 m² moet u niet een banier van 100x300cm gaan behandelen met 1 inhoud. In dat geval voldoet de behandeling niet. Nogmaals, deze activiteiten vallen buiten de verantwoordelijkheid van FaberExposize BV.