Advies nodig?Bel 088 - 480 11 22

8.7

Mijn winkelwagen

City dressing om een frisse en heldere uitstraling aan uw evenement te geven

City

Bedrijven, verenigingen, steden; bij grote gebeurtenissen organiseert u een in- of outdoor evenement. Daarbij wilt u dat uw thema of slogan goed zichtbaar is en met kwaliteit wordt weergegeven.

Faber Group verzorgt al jaren evenementondersteuning voor kleine, middelgrote en grote evenementen. We helpen u om uw evenement- of marketing budget zo slim mogelijk te benutten, om de vindbaarheid en herkenbaarheid met hoge kwaliteit te verzorgen. Zo kunt u immers voor indoor evenementen andere materialen toepassen dan in de buitenlucht. De eisen aan onze producten voor buitengebruik zijn hoog om de boodschap langdurig fris en strak te kunnen weergeven.

Ook voor rebranding activiteiten van uw internationale bedrijf bent u bij ons aan het juiste adres. We hebben de vaardigheid en capaciteit om uw internationale behoefte aan materiaal tijdig te vervullen.

Wilt u tijdelijk vlaggenmasten met een frisse vlag op locatie hebben om uw bezoekers de weg te wijzen? Gebieden visueel afschermen met banieren met uw thema daarop? Een evenement terras voorzien van uw reclame? We hebben het voor u in huis en ontwerpen de producten in nauwe samenwerking met u.

Enkele voorbeelden van onze eerdere betrokkenheid zijn:

  • EK voetbal 2012 in Polen
  • Rotterdam City racing
  • Amstel Gold Race
  • Bevrijdingsfestival