Advies nodig?Bel 088 - 480 11 22

9.3

Goed

reacties
Mijn winkelwagen
Beachflag

Beachflag

De Aventos beachflags die je bij FaberVlaggen bestelt zijn mooi, degelijk en op elke locatie te gebruiken. Door de stabiele aluminium frames, die vele malen sterker zijn dan de veelgebruikte ‘hengel’, en het volledig doorgedrukte doek zijn onze beachflag ook stormsterk. Onze beachflags zijn licht en eenvoudig op te zetten. Je kunt een beachflag op vrijwel alle standaards en voeten gebruiken en eenmaal opgezet zijn ze strak (rimpelloos) en een opvallend blikvanger. Deze eigenschappen maken de beachflag ideaal voor zowel buitenevenementen als beurzen. Wil je meer weten over onze beachflags? Neem dan contact op met een van onze specialisten.

De voordelen van een beachflag

Bij FaberVlaggen kun je beachflags bestellen in verschillende vormen en afmetingen. Ze zijn geschikt voor zowel buiten- als binnengebruik.

  • Aanzienlijk sterker en stabieler dan baleinframes of hengels.
  • Duurzaam, mobiel en licht in gewicht.
  • Zeer eenvoudig op te zetten.
  • Geschikt voor meerdere standaards / voeten 360˚ draaibaar
  • Volledige doordruk van de doeken. Achterzijde 100% zichtbaar.
  • De doeken zijn ook los te bestellen, super handig!

  • Persoonlijk advies

  • Eigen zeefdruk & print-fabrieken

  • Voorraad van alle landenvlaggen

Niet zomaar een vlag...

Als je er over nadenkt, is een vlag een bijzonder gebruiksvoorwerp. We hijsen een vlag als we iets vieren. Als we de aandacht willen vestigen op iets waar we trots op zijn. We zwaaien met een vlag als we pal voor onze mening staan, als we willen laten zien dat we ergens bij horen. Op een belangrijk moment, bij een beweging, bij een statement. 

Mensen hijsen een vlag op feestdagen. Op een verjaardag, een examenfeest, een huwelijk, bij een belangrijke wedstrijd. Stuk voor stuk momenten om te vieren. Een gebeurtenis die je met zo veel mogelijk mensen wilt delen. Met een vlag vieren mensen de mooie dagen van het leven. 

Ook in de zakelijke wereld staat een vlag voor emotie. Ondernemers hijsen een vlag bij hun kantoor, op het bedrijfsterrein, bij een nieuw project. Bij hun restaurant, in een haven, aan het stand. Om te laten zien dat ze er zijn. Om te vertellen wie ze zijn. Om het publiek uit te nodigen. Kom kijken. Met een vlag vestig je de aandacht op je bedrijf. 

Een vlag is dus een bijzonder product dat staat voor aandacht, trots en emotie.  Als je een vlag koopt, dan spreekt het bijna voor zich dat die ook mooi moet zijn. Wie trots is op z’n bedrijf en dat met een vlag wil laten zien, kiest het liefst voor kwaliteit.  Maar dan moet je wel weten wie die kwaliteit levert.  

Kwaliteit van Faber Vlaggen is: een vlag met heldere kleuren, goed afgewerkt en gemaakt van een mooie stof. Licht maar stevig en stormsterk, met aandacht en vakmanschap gemaakt. Je koopt niet iedere dag een vlag. Maar áls je er een koopt, wil je er een die mooi is én mooi blijft. Een vlag om trots op te zijn. Niet zomaar een vlag. Maar een Faber vlag.

Maar een Fabervlag!