Advies nodig?Bel 088 - 48 01 122

8.6

Mijn winkelwagen
Banieren

Banieren

Banieren zijn decoratieve en stijlvolle sfeermakers die overal gebruikt kunnen worden. Een banier is een veelzijdig en flexibel communicatiemiddel, waarmee u heel eenvoudig een bepaalde sfeer creëert of een product of boodschap introduceert.

Waarom uw banieren bij FaberExposize bestellen?

Bij FaberExposize vindt de kritische afnemer de juiste balans tussen prijs en kwaliteit. Wij hebben de nieuwste technologieën in huis met betrekking tot het ontwerpen en drukken van banieren. Bestel uw banieren bij FaberExposize en profiteer van:

  • Scherpe bedrukking van banieren.
  • Alle fotoafbeeldingen krachtig in beeld.
  • Vele afwerkingsvormen voor banieren.
  • Aantrekkelijke prijzen.

 

Toepassingen van buiten-banieren

U kunt banieren buiten bevestigen aan een muur, wand, lantaarnpaal, podium, etc. Een banier kan gebruikt worden als representatieve vaandeldrager van een bedrijf, als promotiemateriaal of als feestelijke eyecatcher.

Toepassing van binnen-banieren

Binnen zijn banieren uitermate geschikt als wanddoek, etalagedoek of decoratiedoek. Met een binnen-banier bereikt u eenvoudig een mooi effect. Laat uw banieren vlamvertragend behandelen, zodat ze brandveilig zijn. Vertrouwt u op onze expertise voor uw banieren? Lees dan de aanvraagcriteria voor banieren en vraag direct een offerte aan. Hebt u nog vragen? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.